Επιχειρηματικό Προφίλ

Η εταιρεία ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1991 από το γεωπόνο Απόστολο Θ. Νταφόπουλο, με σκοπό την εμπορία γεωργικών εφοδίων. Μέσα σε λίγα χρόνια, ωθούμενη από το όραμα του ιδρυτή της για μέγιστη παραγωγή και υψηλή ποιότητα, κατάφερε να γίνει συνώνυμο της πετυχημένης καλλιέργειας. 

Οι πολυετείς συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες του χώρου εξασφαλίζουν μέχρι και σήμερα την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Από την ίδρυσή της στέκεται δίπλα στον παραγωγό παρέχοντάς του εκτός από τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της. Συμβουλεύοντας τον αγρότη από την καλλιέργεια του εδάφους μέχρι και την συγκομιδή, παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις και οδηγίες για μια καλή, τόσο σε απόδοση όσο και σε ποιότητα, παραγωγή.

Σήμερα στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκεται η δεύτερη γενιά της οικογένειας, οι γιοι του αείμνηστου  ιδρυτή της. Οι Θωμάς Α. Νταφόπουλος, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, και Κοσμάς Α. Νταφόπουλος, Απόφοιτος της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, συνεχίζουν προσφέροντας  σύγχρονες γνώσεις για τις καλλιέργειες με γνώμονα την αρίστη ποσοτικά και ποιοτικά παραγωγή.